Foredrag 9 februar: Når du har alt så har du ikke noe mer

Foredraget tar utgangspunkt i trekk ved Hedda Gabler som jeg også gjenkjenner hos mange av mine kvinnelige pasienter: Indre uro og selvhat – om hvordan alt kan virke tilsynelatende bra på utsiden, mens djevler og demoner herjer på innsiden.

Foredraget holdes i Teaterkjelleren kl 13-14. Fri entré.

– Hedda var en kompleks, kraftfull og destruktiv kvinne og hun var – slik jeg tenker det – fanget i trange kjønnsroller som gjorde livet enda mer uutholdelig.

Selvforakt ser ut til å være tidløst selv om formen har endret seg noe. Det er mange som strever med identitet og trange rammer for hva kvinner kan eller ikke kan gjøre, og som skades av destruktive relasjoner.

Foredraget arrangeres i samarbeid med Bergen Kvinnesaksforening.

Velkommen!

God hilsen fra Kari 

 

Arrangement på Facebook