Kvinner av byen – 100 portretter i Grieghallen i september

Kari Lossius er ett av portrettene du finner i utstillingen som åpner 3. september 2022.

«Kvinner av byen» stilles ut i Grieghallen høsten 2020.

Helt skjelven går jeg ut av dette fantastiske bygget og er så enormt takknemlig og glad! 100 kvinner av Bergen by skal foreviges og stilles ut i glass og ramme. Sammen med de som er åpenbart profilerte skal også kvinner som har arbeidet bak kulissene og vært av stor betydning for andre løftes frem. Utstillingen blir et tverrsnitt av byens kulturliv, næringsliv, idrett, veldedighetsarbeid, forskning, helsearbeid, politisk engasjerte, artister, forfattere, kunstnere, skuespillere, osv.

En feiring av fantastiske kvinnelige vindkast, som nå så sjenerøst løftes videre av Grieghallen.

Fotograf Ronny Østnes

Fotograf Ronny Østnes.