#HeiErna og den virkelige månelandingen

FO Møre og Romsdal inviterer til #heierna – Fagkafe for FO-medlemmer ansatt i barneverntjenestene og andre medlemmer med interesse for fagfeltet, i ærverdige Festiviteten i Kristiansund, fredag 10.mai 2019, fra kl. 17-20.

Dørene åpner kl. 16, så kom gjerne litt før og få en kopp kaffe.

#heierna og Den egentlige månelandingen

av og med Ine Haver og Kari Lossius

INE HAVER er klinisk sosionom med videreutdanning i vold og traumer. Hun er også VIVAT kursleder. Ine jobber i Stavanger barneverntjeneste som kontaktperson og fagkonsulent. Hun har jobbet der siden 2007. Tidligere har hun jobbet i sosialtjenesten og i rusbehandling. Hun holder også foredrag om hva jobben gjør med oss.

Ine er initiativtaker av grasrotopprøret #heierna. Hun vil snakke om kampanjen og hvordan vi kan påvirke på egen arbeidsplass.

KARI LOSSIUS er spesialist i klinisk psykolog. Hun har vært leder i 25 år, men arbeider nå som privatpraktiserende psykolog (karilossius.no). Lossius er fagbokforfatter, veileder, og foredragsholder. Hun er født og oppvokst i Kristiansund.

I foredraget vil hun snakke om «bullshit ledelse» og om hva kjennetegner gode og dårlige ledere, i lys av grasrotopprøret #heierna.

Påmelding til avd@fo-moreogromsdal.no eller sms til 992 99 927, innen tirsdag 7. mai.

Ingen kafè uten mat, så det blir servert bacalao, Kristiansunds signaturrett, etter foredraget (ikke helt bekreftet, men vi satser på at det ordner seg).

Det blir også mulighet for samtale/dialog med Ine og Kari.

Arrangementet er gratis!

Reiseutgifter dekkes for tilreisende ved innsending av reiseregning.

Nedlastbart skjema finnes her: https://www.fo.no/reiseregning/category1076.html

 

Se Facebook arrangement her

En kommentar om “#HeiErna og den virkelige månelandingen

Kommentarer er stengt.